Titel

Hanami - Kersenbloesemfeest Japanse Tuin

Hanami - Kersenbloesemfeest Japanse Tuin

Hanami - Kersenbloesemfeest

hanami, kersenbloesems, lantaarns, Japan, picknick, Japanse Tuin

In Japan wordt er via televisie en radio gretig naar afgeteld: de kersenbloesemperiode. In de Japanse Tuin van Hasselt doen we het dan ook niet anders! Op 24 maart opent de Tuin zijn deuren en op 25 maart geniet je als bezoeker van de kerselaars in beginnende bloei. Hoe ver (en of!) de kersenbloesems openstaan, weten we natuurlijk nooit op voorhand. Dat is volledig afhankelijk van het weer. Allemaal duimen dus, voor een fijn en bloesemrijk evenement.

Praktisch: 

  • 25 maart 2018, 10u-17u
  • Tickets te koop onderaan deze pagina.

Highlights van het programma: 

  • Een bijzonder optreden van Hannah Van den Borne. Samen met 3 collega's zal zij klassieke Japanse liedjes brengen aan het publiek van de Japanse Tuin. De begintijd is 14:30u. LET OP: Aparte inschrijving is gratis maar verplicht via e-mail naar japansetuin@hasselt.be , maximaal 45 plekken beschikbaar.
  • Verschillende cateringstandjes en picknickmogelijkheden
  • Laat je naam schrijven in kalligrafie
  • Taiko optreden (Japanse drum)
  • Fotostand met yukata (Japanse zomerkimono) voor volwassenen en kinderen tussen de kerselaars

En nog veel meer!

Hieronder kan u uw tickets aankopen. De uren op uw tickets zijn de uren waarop u denkt aan te komen in de Japanse Tuin. Met een ticket voor de voormiddag, kan u dus evenzeer blijven tot 's avonds.

Studenten (1 euro p.p.), houders van een UiTpas en lerarenkaart (gratis) hoeven hier geen ticket onine aan te kopen, maar kunnen gewoon de dag zelf hun ticket aankopen aan de kassa van de Japanse Tuin.

NIETS MISSEN VAN HASSELT? WIJ HOUDEN JE GRAAG OP DE HOOGTE!

Email: