Titel

Hasselt in 48 uur

Levensgenieters

 

In Hasselt krijg je nog de tijd om te genieten

'Shop till you drop', pik terrasjes mee, nip van jenever, ga voluit stappen, verken musea, ontdek culinaire toppers … Alles ligt hier op wandelafstand. Zo kun je lekker op je gemak opgaan in de stad. Kriebelt het al? Boek dan nu je verblijf en profiteer van onze speciale 48u-hotelactie: 2 nachten boeken, de tweede nacht aan 50 %. Je krijgt er nog een 48u-kaart bovenop – propvol voordelen en cadeaus op de leukste Hasseltse adresjes.

NIEUW! 48-kinderkaart

Tijd om te genieten.... mét het hele gezin want nu is er ook een 48u-kaart op kindermaat. Boordevol geschenkjes, mocktails, ijsjes, gadgets, kortingen op zoektochten en andere spannende activiteiten ...Nóg leuker om samen op ontdekkingsreis te gaan naar de coolste en lekkerste adresjes in de Hoofdstad van de Smaak.

De kaart kopen? Dat doe je voor maar 3 euro bij Toerisme Hasselt, de deelnemende hotels en attracties of bij de musea. Ontdek hier de 33 kindervoordelen!

 

Ontdek Hasselt met de 48u-kaart

Toerist of Hasselaar? Het maakt niet uit. Met de 48u-kaart schenkt Hasselt je nu een pak cadeaus. Juwelen, gadgets, aperitiefjes, lunch, toegang tot musea, gratis huurfietsen en busvervoer ... Zoveel cadeaus voor maar  € 19,50 per kaart. 

 

Onze suggesties ...

48u-hotelactie

Hasselt in 48 uur: dat is ook volop genieten van gastvrije en comfortabele overnachtingen. De volgende hotels verwennen je met een 48u-deal: 1 nacht boeken, 2de nacht aan 50 %.

RADISSON BLU HOTEL HASSELT
HOLIDAY INN HASSELT
YUP HOTEL
HOTEL DE GROENE HENDRICKX
HASSOTEL
THE CENTURY
HOLIDAY INN EXPRESS HASSELT

Ontdek de verhalen...

NIETS MISSEN VAN HASSELT? WIJ HOUDEN JE GRAAG OP DE HOOGTE!

Email: