Titel

Japanse hondenwandeldag Japanse Tuin

Japanse hondenwandeldag Japanse Tuin

7 april 2018 - Japanse Tuin

Japanse Tuin; hondenwandeldag

Ben je de trotse bezitter van een Akita of een andere Japanse hond? Of wil je gewoon kennismaken met Japanse hondenrassen? Dan is onze Japanse hondenwandeldag de uitgelezen kans.

Voor een keer mag je met je - Japanse! - hond bij ons komen wandelen. In hun land van herkomst genieten honden heel wat aanzien. De Japanse Tuin is dus de perfecte setting voor zo’n wandeling. Ook als toeschouwer ben je trouwens welkom op dit evenement.

Jezelf en je hond inschrijven kan via inucrewbelgium@gmail.com en is gratis (enkel een toegangsticket tot de Tuin is verplicht).

Heb je geen hond, maar wil je wel alvast je ticket aankopen? Dan kan dat hieronder! De uren op je ticket zijn de uren waarop je denkt te arriveren in de Japanse Tuin. Met een ticket van de voormiddag mag je dus ook tot in de namiddag in de Tuin blijven.

Studenten (1 euro p.p.), houders van een UiTpas en lerarenkaart (gratis) hoeven hier geen ticket onine aan te kopen, maar kunnen gewoon de dag zelf hun ticket aankopen aan de kassa van de Japanse Tuin.

 

NIETS MISSEN VAN HASSELT? WIJ HOUDEN JE GRAAG OP DE HOOGTE!

Email: