Titel

Sushi Festival - Extra dag Japanse Tuin

Sushi Festival - Extra dag Japanse Tuin

Sushi Festival - Extra Dag

sushi; festival; chopsticks

Na veel vragen te hebben gehad hierover ben ik blij jullie het volgende mede te delen: Ook voor 14 april zijn er VIJF SUSHI WORKSHOPS voorzien voor jullie! De tijden zijn:

***-13:00u VOLZET***
***-14:30u VOLZET***
***-16:00u VOLZET***
***-17:30u VOLZET***
-19:00u

Om deze keer de inschrijvingen wat soepeler te laten verlopen, worden enkel de mails ingeschreven waarin duidelijk staat vermeld om welke TIJD en AANTAL PERSONEN het gaat. Mailen kan uiteraard naar japansetuin@hasselt.be, VANAF NU. Mails die vooraf zijn gestuurd tellen niet mee, zo heeft iedereen weer een gelijke kans.

De prijs voor de workshops is 12,50 euro per persoon, EXCLUSIEF TOEGANG TOT DE JAPANSE TUIN.
Wees snel, want vol = vol! 

EXTRA NOOT: er zullen GEEN THEECEREMONIES plaatsvinden op 14 april, ENKEL SUSHI WORKSHOPS.

Op maandag 5 maart 2018, startte de online verkoop van tickets voor het Sushi Festival in de Japanse Tuin in Hasselt van 15 april. In enkele uren tijden waren de beschikbare tickets (meer dan 3.000) uitverkocht. De Japanse Tuin en de vier organiserende studenten Communicatiemanagement van de Hogeschool PXL hebben beslist om een extra dag toe te voegen aan het evenement. Het Sushi Festival Hasselt zal doorgaan op zaterdag 14 april (extra dag) en zondag 15 april (uitverkocht).

*SUSHI EN ETEN BINNEN DE JAPANSE TUIN ZIJN OOK BETALEND*

Praktisch: 

Zaterdag 14 april 2018; 10u-20u

Foodstandjes zullen open zijn vanaf 12u

U kan extra inschrijven voor de poëtische wandeling "Zal ik een eindje met je meewandelen" met Godfried Kippers om 10.30u voor 4 euro bovenop uw ticket.

Als u geen poëtische wandeling wil, kan u hieronder uw tickets aankopen. De uren op uw tickets zijn de uren waarop u denkt aan te komen in de Japanse Tuin. Met een ticket voor de voormiddag, kan u dus evenzeer blijven tot 's avonds.

Studenten (1 euro p.p.), houders van een UiTpas en lerarenkaart (gratis) hoeven hier geen ticket onine aan te kopen, maar kunnen gewoon de dag zelf hun ticket aankopen aan de kassa van de Japanse Tuin.

NIETS MISSEN VAN HASSELT? WIJ HOUDEN JE GRAAG OP DE HOOGTE!

Email: